Tietoa meistä

Islan talli on lämminhenkinen ponitalli Kekkilässä, Saarijärvellä. Talli sijaitsee upeiden Keski-Suomalaisten maisemien äärellä,  maastoreittejä on kymmeniä kilometrejä. Tallilla on pieniä poneja, isoja poneja sekä muutama hevonen. Talli tarjoaa monipuolisesti tekemistä hevosharrastajille. Tarjolla on mm teemapäiviä, talutusratsastusta, ratsastustunteja kentällä ja maastossa, kilpailuharjoituksia, sekä valmennuksia omalla tai tallin hevosella. Kenttä on kivan kokoinen ja se on hiekkapohjainen. Estekalusto on Safety-System. Huomioithan, että tallilla on eniten poneja, joten emme pysty pitämään ratsastustuntia kuudelle normaalikokoiselle aikuiselle.

Meillä on myös mahdollista kilpailla tallin poneilla tallin omissa harjoituskilpailuissa. Kisatiimiin pääsee mukaan osallistumalla kilpailuihin tähtääviin tunteihin ja valmennuksiin. Parhaimmat ratsukot pääsevät edustamaan tallia myös ulkopuolisiin kisoihin. Kaikille tunneille voit tulla myös omalla hevosellasi. 

Tallin on perustanut Anne Leppänen. Hän on koulutukseltaan mielenterveyspuolen lähihoitaja, hevostenhoitaja sekä hevosharrasteohjaaja. Lisäopintoja on kertynyt hoitoalalta sekä green caresta. Hänen lisäkseen tunteja pitää Tuuli Paananen ja Isla Leppänen. Tuuli on islanninhevosiin suuntautunut ratsastuksenohjaaja (FEIF 1) ja istuntaopettaja (CwC). Isla on nuori kilparatsastaja, joka on kilpaillut esteissä kansallisella tasoa. Isla ratsuttaa myös ulkopuolisia hevosia tarvittaessa. 

Meillä voi maksaa myös Epassilla, Smartumilla ja Eazybreakilla!

Kuvassa Isla ja Silver Rose PPHS2023 kuva Tuulia N

Luo kotisivut ilmaiseksi!