Ratsastustunnit, valmennukset ja tallille saapuminen


Yksityistunnit

Yksityistunti sopii moniin tarpeisiin. Kiinnostaako sinua kisakentät, nopeampi kehitystahti tai onko sinulla haasteita hevosesi kanssa kotona. Haluatko oppia mahdollisimman tehokkaasti hyväksi ratsastajaksi. Silloin yksityistunti on helpoin ratkaisu. Voit tulla yksärille omalla tai tallin hevosella. Yksityistunteja on Hopotissa vain vähän myynnissä. Parhaiten saat ajan yksityistunnille soittamalla tai laittamalla viestiä Annelle. 

Sopimuksen mukaan ma-su


Ryhmätunnit

Ryhmätunnilla ratsastetaan max 4-6 ratsukon tasoryhmissä kentällä ja maastossa. Vaihtuvat tuntien aiheet tekevät ratsastamisesta mielekästä. Hopotissa tunneille ilmoitetaan vähimmäistaso, joka ratsastajalla on oltava, jotta tunneille voi ilmoittautua. Kokeneempi voit olla, opettaja muokkaa tehtävät kullekin ratsukolle sopivaksi.  

Keskiviikosta perjantaihin klo 17-20.
Kisatiimi

Kisatiimiin voivat osallistua kaikki kilpailemisesta kiinnostuneet lapset ja nuoret tallin hevosilla. Kisatiimejä on sekä koulu- että esteratsastuksessa. Kaikki kisatiimiläiset pääsevät osallistumaan tallin omiin harjoituskilpailuihin. Parhaat ratsukot pääsevät edustamaan tallia ulkopuolisiin kisoihin Keski-Suomen alueelle. Kisojen lähestyessä on treenejä usein kaksi kertaa viikossa, joten kisatiimiläisiltä vaaditaan sitoutumista tavan tuntilaista enemmän. Kisareissut ovat usein koko päivän mittaisia. 

Keskiviikko ja torstai 

Maastoratsastus


Osalla tunneista käymme vaihtelevasti myös maastossa. Lisäksi voit varata Hopotissa olevia vain maastoon suunnattuja tunteja tai vaelluksia. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, laita viestiä, niin järjestetään ryhmällesi oma aika maastoratsastukselle. Esimerkiksi vaellus kodalle eväitä syömään kestää 3h. 

Saapuminen tallille

Talli sijaitsee Saarijärvellä Kekkilän kylässä Nurkkalankujalla. Keskustasta matkaa tulee 11 km. Tallilta löytyy kypäriä ja turvaliivejä lainaan. Kypärä on hyvä pitää päässä myös hoitaessa ja taluttaessa. Tunteja voi jäädä seuraamaan kentänlaidalle muistaen rauhalliset käytöstavat (matkaa taitetaan kävellen ja normaalilla äänellä puhellen). Muistathan pitää koirat kytkettyinä ja mahdolliset sateenvarjot ja lasten rattaat hieman kentän laidasta kauempana. Hevoset ovat pakoeläimiä ja saattavat reagoida uusiin asioihin säikähtämällä.

Ratsutus ja valmennukset

Meiltä saat myös ratsutus- ja valmennuspalvelut hevosellesi.

Mikäli haluat kehittyä oman hevosesi kanssa mahdollisimman pitkälle, voit liittyä meidän valmennusrinkiin. Rinki toimii viestiketjuna, jossa sovitaan valmennusten ajankohdat viikko kerrallaan. Ratsastus 1-3 hengen ryhmissä.

Valmennukset ja ratsutukset: Isla. 


Tämän sivun estekisakuvat on ottanut TuuliaN

Luo kotisivut ilmaiseksi!